MACHIEL JONKER

GODS KONINKRIJK ZICHTBAAR
mei 14, 2021
‘ZIE JEZUS’ BIJBEL LEESPLAN
mei 17, 2021

„Wandel je met mij mee?”

Ons hart gaat volledig uit naar het ZIEN van Jezus. Wij zetten daarom tijd apart voor een eigentijdse Pelgrimage, een ontdekkingstocht. Wij zetten een stap buiten de gebaande paden van ons dagelijks leven en wandelen met elkaar in drie dagen van Uddel (Nieuw Millingen) naar Biddinghuizen (terrein Opwekking Pinksterconferentie ). We staan stil op verschillende plekken om te kijken naar Jezus en met elkaar onze ontdekkingen te delen. Want kijken naar Hem is ontdekken, ons verwonderen en deze aanraking zal onze levens voortdurend veranderen. Wat zou het gaaf zijn om dat samen met jou te doen! Samen ontdekken en ervaren van Jezus en ons verwonderen over wie Hij werkelijk was, is en zal zijn!

De tocht start vlak voor Pinksteren op donderdag 2 juni en wordt op vrijdag 3 juni vervolgd. Per dag wordt ca. 20 kilometer afgelegd in de snelheid van 4 km/u. Je kunt ook tussentijds aanhaken. Op zaterdag 4 juni vindt de overtocht plaats richting de Pinksterconferentie van Opwekking. In het programma van de conferentie verbinden we het thema ‘Zie Jezus’ met het thema ‘Diep geraakt’.

Via onderstaande link kom je op het aanmeldformulier. Daar kan je uit verschillende tickets kiezen om te boeken. Voor ons is het belangrijk dat je je registreert, zodat we een goede inschatting hebben wie wanneer waar meewandelt. Er wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd om deel te nemen. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail met uitgebreide info om je goed voor te kunnen bereiden op de pelgrimage ontdekkingstocht.

Wij zien enorm uit naar je deelname!

GEVEN